Dear diet....
Today's recipe is...
Today's recipe is...
Spaghetti with cheese sauce
Ingredients :
1 bowl of spaghetti
2 cups of milk
4 tbsp of grated cheese
2 tbsp of olive oil / butter
1 tsp of oregano, green chillies, rosemary, thyme
1 tbsp of olives,all purpose flour
Salt to taste
2 cups of milk
4 tbsp of grated cheese
2 tbsp of olive oil / butter
1 tsp of oregano, green chillies, rosemary, thyme
1 tbsp of olives,all purpose flour
Salt to taste
ઘટકો:
સ્પાઘેટ્ટી 1 બાઉલ
2 કપ દૂધ
4 tbsp લોખંડની જાળીવાળું ચીઝ
2 tbsp ઓલિવ તેલ / માખણ
1 tsp oregano, લીલી મરચાં, રોઝમેરી, થાઇમ
1 tbsp ઓલિવ, લોટ
મીઠું
2 કપ દૂધ
4 tbsp લોખંડની જાળીવાળું ચીઝ
2 tbsp ઓલિવ તેલ / માખણ
1 tsp oregano, લીલી મરચાં, રોઝમેરી, થાઇમ
1 tbsp ઓલિવ, લોટ
મીઠું
Procedure:
For sauce:
Take a pan. Add 1 tbsp of butter or olive oil in it. Add same quantity of all purpose flour in it. Stir it for 5 min.
Now add 2 cups of milk in it. After 4 min add pinch of salt and grated cheese and oregano in it
Boil it until it becomes thik in quantity.cheese sauce is ready.
For spaghetti
Cook spaghetti in water with some salt and olive oil in it.
Strain it and wash it with cold water.
Take a pan. Add olive oil, green chillies, oregano, thyme , rosemary in it.
Now add spaghetti in it. Add some grated cheese in it.
Stir it well and transfer it into a bowl pour cheese sauce on it. Add olive on the top.
પ્રક્રિયા:
સોસ માટે:
એક પાન લો. તેમાં 1 tbsp માખણ અથવા ઓલિવ તેલ ઉમેરો. તેમાં સમાન લોટ ઉમેરો. 5 મિનિટ માટે હલાવો.
હવે તેમાં 2 કપ દૂધ ઉમેરો. 4 મિનિટ પછી તેમાં મીઠું અને ચીઝ અને ઓરેગોનો ચમચી ઉમેરો
જથ્થામાં થિક બને ત્યાં સુધી તેને ઉકાળો, ચીઝ સોસ તૈયાર છે.
સ્પાઘેટ્ટી માટે
પાણીમાં મીઠું અને ઓલિવ તેલ સાથે પાણીમાં સ્પાઘેટ્ટી કુક કરો.
છાનો અને ઠંડા પાણીથી ધોવા.
એક પાન લો. તેમાં ઓલિવ તેલ, લીલી મરચાં, ઓરેગો, થાઇમ, રોઝમેરી ઉમેરો.
હવે તેમાં સ્પાઘેટ્ટી ઉમેરો. તેમાં ચિઝ ઉમેરો.
હલવો તેને સારી રીતે અને બિજા બાઉલ મા ઉમરો, તેના પર ચીઝ સોસ રેડવાની છે. ટોચ પર ઓલિવ ઉમેરો.
No comments:
Post a Comment