Dear diet...
Today's recipe is...... Cheese fondue
Today's recipe is...... Cheese fondue
Ingredients :
1 tbsp of butter, oregano, all purpose flour, chilli flakes , garlic powder or garlic paste
2 cups of milk
3 tbsp of processed cheese, cheddar cheese, mozzarella cheese (grated)
vegetable like cucumber,tomatoes, baby corn, broccoli ( finely chopped)
2 tbsp of olive oil
4 to 5 bread slices
Salt to taste
2 cups of milk
3 tbsp of processed cheese, cheddar cheese, mozzarella cheese (grated)
vegetable like cucumber,tomatoes, baby corn, broccoli ( finely chopped)
2 tbsp of olive oil
4 to 5 bread slices
Salt to taste
ઘટકો:
1 tbsp માખણ, ઓરેગો, મેડો લોટ, મરચાં, લસણ પાવડર અથવા લસણના પેસ્ટ
2 કપ દૂધ
3 ટેબલસ્પૂન પ્રોસેસ્ડ ચીઝ, ચે દર ચિઝ, મોઝઝારેલા ચિઝ
કાકડી, ટામેટા, બેબી મકાઈ, બ્રોકોલી
2 tbsp ઓલિવ તેલ
4 થી 5 બ્રેડ
સ્વાદ મીઠું
2 કપ દૂધ
3 ટેબલસ્પૂન પ્રોસેસ્ડ ચીઝ, ચે દર ચિઝ, મોઝઝારેલા ચિઝ
કાકડી, ટામેટા, બેબી મકાઈ, બ્રોકોલી
2 tbsp ઓલિવ તેલ
4 થી 5 બ્રેડ
સ્વાદ મીઠું
Procedure:
Take a pan,add butter in it add all purpose flour in it. Saute both well. After that add milk in it.
Add garlic powder or paste in milk, oregano, salt, processed cheese, chilli flakes in it.
Boil it until it becomes thick. At last add cheddar and mozzarella cheese in it.
Fondue is ready.
Fondue is ready.
Now take a pan, saute vegetables and bread with salt,oregano and olive oil.
Serve it hot in fondue plate.
પ્રક્રિયા:
એક પાન લો, તેમાં માખણ ઉમેરો તેમાં લોટ ઉમેરો. હલવો બંને સારી રીતે. તે પછી દૂધ ઉમેરો.
દૂધ, ઓરેગો, મીઠું, પ્રોસેસ્ડ ચીઝ, મરચાંના ટુકડાઓમાં લસણ પાવડર અથવા પેસ્ટ કરો.
તે જાડા બને ત્યાં સુધી તેને ઉકાળો. અંતે તેમાં શેડેડર અને મોઝેરેલા ચીઝ ઉમેરો.
Fondue તૈયાર છે.
Fondue તૈયાર છે.
હવે એક પેન લો, બ્રેડ અને શાકભાજીને ઓરેગો, મીઠું, મરી, ઓલિવ તેલ સાથે રસોઇ કરો.
No comments:
Post a Comment